פתרון ניתוחי לקושי ראייה לרחוק ולקרוב

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

04/05/2020 | 21:36 | מאת: מייק

היי, אני בן 47, לפני כשנתיים וחצי לראשונה התחלתי להרכיב משקפיים למטרת שיפור ראייה לרחוק בהם אני משתמש רק לצפייה בטלוויזיה ונהיגה בחושך (אני רואה גם ללא אבל הרבה יותר חד עם). לאחרונה הומלץ לי בעקבות קושי ראייה מקרוב להתאים משקפי קריאה ( מרחיק טלפון נייד מפרצוף כמעט 40 ס"מ כדי לראות ברור...). מולטיפוקל זו אופציה אחת שהוצעה לי. שאלתי היא, האם יש פתרון ניתוחי למצב שלי ? האם ניתן באמצעות ניתוח לייזר בטכניקה מסוימת להגיע למצב בו אני לא צריך להרכיב משקפי ראיה בכלל ? תודה על תשומת הלב.

שלום רב, יש צורך בבדיקה. לעיתים יש אפשרות לבצע ניתוח של עין אחת לרחוק והשניה לקרוב (מונוויזן). בכל מקרה יש צורך בבדיקת התאמה בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה