ניתוח לייזר בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

24/04/2020 | 14:11 | מאת: אוראל

שלום דר' אני בת 26 , עד גיל 22 לפחות , ראיתי טוב מאוד(אני יודעת בגלל בדיקה שגרתית שעשיתי אצל רופא) לפני שלוש שנים במהלך חופשה החלטתי לעשות בדיקת עיניים סתם כי היה בחינם והייתי בשוק שאני לא רואה טוב כשראיתי את הלפני ואחרי. בעין ימין יש לי מס' מינוס 1 ובעין שמאל מינוס 0.75 . שנה אח"כ עשיתי שוב בדיקה ובכל עין עלה לי המס' בערך ברבע. השאלה שלי היא כזו : מעולם לא שמתי משקפיים , כשעשיתי משקפיים רציתי לשים וסבלתי מכאבים בראש ובעיניים גם לא היה לי נוח שיש לי משו על האף ויש לי מסגרת. בקיצור אין סיכוי שאני אשים משקפיים אי פעם (אני אפילי לא נוהגת בגלל זה) לגבי עדשות אני לא יכולה על לחשוב לשים משו בתוך העין , אני פוחדת!!!! אני מאוד רוצה לעשות לייזר ואני יודעת שצריך יציבות במס' ,אם אני לא שמה משקפיים איך אני יכולה לדעת מה קורה ? האם אני מתאימה לניתוח לייזר ? אני עובדת 9 שעות מול מחשב כל יום האם יש סבירות שהמס' יחזור אחרי כל זה? תודה רבה וסורי על החפירה.

שלום רב, אני חושב שעל כל השאלות ניתן יהיה לענות רק לאחר בדיקת התאמה. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה