טיפול נוירו-וויזן

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

11/04/2020 | 12:27 | מאת: רוני

השאלה היא לגבי טיפול נוירו-וויזן אני בן 53 לאחר ניתוח קטרקט בשתי העיניים (לפני כשבועיים העיו השניה) כרגע יש הפרש של כמספר בין עין ימין לשמאל (ימין -2.25 שמאל -1.25) לא קל לי להסתגל להפרש בין שתי העיניים כאשר אני הולך בבית האם אפשר באמצעות הטיפול לשפר מעט את עין ימין כדי שתהיה יותר סימטריה? תודה רוני

שלום רב. לא הייתה בונה על זה כפתרון אופטימלי. יותר הגיוני לשקול אופציה הרבה יותר טובה והיא טיפול רפרקטיבי עם אקסימר לייזר שיכול לטפל באותה מספרים שאריתיים

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה