ירידה באיכות הראיה חודש לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

12/03/2020 | 11:15 | מאת: אירית

עברתי לפני חודש ניתוח להסרת משקפיים בלייזר בשיטת לאסיק. בביקורת של שבוע אחרי הניתוח ראיתי 6.6 בימים האחרונים איכות הראיה ירדה משמעותית . עברתי בדיקת אופטימיטריסט ואכן הראיה ירדה - עין ימין מינוס 1.25 ועין שמאל מינוס 1 . האם המצב הזה שכיח אחרי לאסיק וראיה יכולה לחזור להיות 6.6 בשבועות הקרובים או שזה מצב חריג הדורש טיפול או ניתוח נוסף ?

שלום רב קשה לי להעריך במה מדובר. אני ממליץ לפנות לרופא המטפל. בכל מקרה המספר אמור להתייצב עד 3 חודשים לאחר הניתוח.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה