ראייה לאחר ניתוח הסרת משקפפים בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

11/02/2020 | 11:34 | מאת: ראייה לאחר ניתוח הסרת משקפפים בלייזר

היי דוקטור, לפני יומיים עשיתי ניתוח לייזר בעיניים, כשיצאתי מהניתוח ראיתי טוב יותר אך טיפה לא ברור כמו עכירות מתחת למים, מקרוב לא ראיתי כלל ,במהלך היום ראיתי בעין אחת טוב ובשנייה פחות. הראייה עדיין לא התאזנה למאה אחוז, בבדיקה שעשו לי אחרי יום מהניתוח לא ראיתי את כל המספרים בבירור, עכשיו הראייה משתפרת ורואה די טוב, אני מרגיש לפעמים שהראייה נחלשת וחוזרת לעצמה כמו פוקוס של מצלמה. האם עם הזמן אראה טוב ממש? האם הדבר לגיטימי? האם הראייה תשתפר, וכמה זמן לוקח לזה בערך? אני די נלחץ מזה. תודה ויום נעים.

שלום רב. זה נורמאלי לחלוטין. ככל הנראה מדובר ביובש. יש להתאזר בסבלנות. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה