קושי בקריאה לאחר לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

26/01/2020 | 10:23 | מאת: רוני

היי, עשיתי לייזר בעיניים ביום חמישי, במהלך ה48 שעות הראשונות לא יכלתי לצאת מהחדר כי כל דבר סינוור אותי, שמתי את הטיפות לפי הוראות הרופא. אבל כרגע אני יכל לצאת מהחדר ואפילו בחוץ אבל הראיה שלי מקרוב ממש מטושטשת, קשה לי לקרוא ולראות עצמים מקרוב, לפני הניתוח לא סבלתי מזה. אני בן 25 ועברתי ניתוח ebk וכרגע עדיין עם עדשות ששמו לי בניתוח. האם המצב תקין?

שלום רב, לצערי זהו מהלך תקין של הניתוח. בהמשך אם אין שיפור ממליץ לפנות לבדיקה על ידי הרופא המטפל

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה