הבדל בין לסיק אינטראלאסיק +WAVEFRONT ל -Zlasik + WAVEFRONT

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

23/01/2020 | 19:34 | מאת: נועה

שלום רב, אני מתכוונת לעבור ניתוח להסרת משקפיים בלייזר ורוצה לדעת מה ההבדלים בין 2 המכשירים אלה: לסיק אינטראלאסיק +WAVEFRONT ל -Zlasik + WAVEFRONT תודה רבה!

שלום רב, לאסיק אינטראלאסיק ו ZLASIK הן בעצם אותה שיטה רק טכניקת יצירת המתלה (חיתוך הקרנית) נעשה בטכנולוגיה שונה. הראשונה נעשת על ידי סכין מכאני והשתיים האחרונות נעשות על ידי לייזר. לגבי WAVEFRONT מדובר בליטוש שאמור להקטין את הסיכוי לסינוורים והילות לאחר הניתוח. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה