עשיתי בשנת 200 ה ניתוח להורדת משקפיים יש לי אחת עינים קטרק מה עושים ר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

22/01/2020 | 14:01 | מאת: ללה

שלום בשנת 200 עשיתי ניתוח להורדת משקפיים. עשו ל תיקון עין ימין . יש לי משקפיים רחוק ולקרוב לקריאה אמרו לי יש לי קטרק בעין שמאל. אם עושים ניתוח קטרק עשיתי ניתוח להורדת משקפיים מה עושים המקרה שאם עשו לי ניתוח להורדת משקפיים איך עושים את ניתוח של קורק במקרה כזה.

אין בעיה לבצע ניתוח קטרקט אם עברת ניתוח לייזר. רק חשוב לעדכן את הרופא המנתח שעברת ניתוח לייזר ורצוי גם לדעת מה היו המספרים שלך לפני ניתוח הלייזר. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה