יובש חזק בעיניים עם שימוש בכל הטיפות האפשריות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

19/11/2019 | 23:19 | מאת: ריהרם

שלום רב, אני סובלת מיובש בעיניים יותר מ 5 שנים בתקןפות מסויימת מהשנה מתחזק היובש ומשבש לי את הראיה ורואה הכל מטושטש אפילו כשאני שמה משקפי ראייה . עברתי הרבה הרבה בדיקות בכל מיני בתי חולים וכולם הבחינו במצב ואמרו שזה יובש רגיל שצריך כל הזמן להשתמש בטיפות עיניים .. השתמשתי כמעט בכל הטיפות הנמצאות היום בשוק ... הייתי בביקור אצל הרבה מומחים אך כולי תקווה שיהיה לי פתרון יסודי לדבר.. האם יש איזשהיא אבחנה מסויימת אוצפתרון למצב בו אני נמצאת ?? לידיעה היום אני משתמשת במשחה מסוג ויטהפוס ... ועדיין אני מרגישה צורך להשתמש בזה כל הזמן כי המצב רק מחמיר .. אודה לעזרתך הדחופה בנושא

לצערי לא אוכל לאבחן במה מדובר ללא בדיקה ורק על סמך התיאור שהצגת.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה