שנתיים לאחר ניתוח אינטר לאסיק במרכז עיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

19/11/2019 | 17:34 | מאת: אבנר

שלום ביקרתי במרכז עיניים בחיפה לפני שבוע ביום ד בביקורת כמעט שנתיים לאחר ניתוח אינטר לאסיק שנעשה אצל ד"ר היימס. שאלתי אותו בביקורת על תופעה שאני חש בעיין. כאשר אני מפנה את העיניים לצד שמאל ומביט כדוגמא דרך המראה על איזור האוזן השמאלית לאחר מכן אני מרגיש בעין ימין חוסר נוחות לחץ ולפעמים גם מעט כאב שנמשך גם מספר ימים תלוי במשך הזמן שהבטתי הצידה. אני עדיין חש בתופעה. בנוסף לאחר מכן עין ימין הרבה פעמים גם קופצת האם תוכל לחשוב על מקור התופעה לא קיבלתי תשובה ברורה. למרות שלאו דוקא זה בעקבות הניתוח אבל אולי תוכל לחשוב למה זה קורה זה מפריע לי. אני מביט הצידה לדוגמא בעת גילוח וכדומה. אשמח לשמוע אם יש מישהו באתר גם שמכיר את התופעה. אשמח גם לקבל כל טיפ לשיפור המצב וכו' תודה אשר

אני ממליץ על בדיקת אורטופטיסט, אולי מדובר בחולשה לא משמעותית בשרירי העין

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה