נזק בעיניים לאחר לייזר לתיקון ראייה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

30/10/2019 | 19:14 | מאת: רון

עשיתי אצל דר אריאל ונדר בשיטת iq mv ונשארתי עם ערפל קבוע בעיניים איני רואה טוב כלל. האם יש מה לעשות? דר ונדר מתנער ונותן תשובות ציניות ומרגיזות

שלום רב, אני מצטער אבל בקליניקה שאני מכיר, לא קיימת שטה ניתוחית בשם זה כך שאין לי מושג איזה ניתוח ביצעת. הסתכלתי גם בגוגל ולא מצאתי שיטה ניתוחית בשם זה. בכל אופן, לא ניתן לאבחן דרך פורום אינטרנטי ולכן אין ברירה אלא לגשת לרופא המנתח ולנסות לקבל ממנו את התשובות.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה