מולטיפוקל? 2-3 זוגות משקפיים? ניתוח להסרת משקפיים?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

29/10/2019 | 17:24 | מאת: עדנה

כותבת גם כאן כי צריכה עזרה דחופה: שלום רב, רציתי להתייעץ אם כדאי לעשות ניתוח להסרת משקפיים, כי מולטיפוקל כנראה עושה לי בעיות ואם צריכה לעבוד עם מחשב וניירת אז אצטרך 3 זוגות משקפיים שונים. אלה שעליי מולטיפוקל אבל זוג שני לא היה טוב באותו המקום וגם במקום אחר. המספר השתנה לי כנראה לפי המקום השני. אין לי עודף כסף וכבר שווה לי לעשות ניתוח. השאלה אם זה בריא. המספר שלי גדול -6 עד -7 בערך וצילינדר ומספר שונה למחשב ולקריאה. מה לעשות? סובלת בעיניים. יש לי קרניות מעט עכורות ועיניים יבשות ועושה קומפרסים מדי פעם כי לא יכולה לשים טיפות לעיניים מאף סוג. תודה מראש, עדנה מכרמיאל. בהמשך לפנייתי עכשיו. אבא שלי מקבל זריקות בעיניים כבר הרבה זמן בבי"ח כרמל. יש לו כבר תעודת עיוור. זה תורשתי? מקווה שלא. גם מתעייפות לי מאוד העיניים מול המחשב, השמש, הנייד. לעתים רואה לא ברור בעיקר במחשב. כאבי עיניים וראש. סחרחורות גם. למי לפנות כבר מחר?

שלום רב, על פי התאור שלך לא נראה לי שיש מקום לניתוח לייזר. ממליץ על המשך מעקב או בדיקה של הרופא במטפל. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

30/10/2019 | 11:34 | מאת: עדנה

תודה רבה לך

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה