ניתוח הסרת משקפיים intralasik

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

03/09/2019 | 13:41 | מאת: רווית

היי ד"ר, עברתי ניתוח לייזר intralasik לפני שבוע,שאלתי היא:האם יכול להיות שהמספר יורד מזמן הבדיקה הראשונית משתי מרפאות שונות 1.75 עד ליום הניתוח עצמו 1.50?האם יכול להיות שנתון הבדיקה מיום הניתוח הוא לא מדוייק ובעקבות זה צריך ניתוח תיקון?

שלום רב, לגבי השאלה הראשונה -לא סביר לגבי מסקנות סופיות - שבוע הוא זמן מוד קצר על מנת לקבוע את כל מה ששאלת רק כעבור מספר שבועות או חודשים ניתן להתייחס לתוצאה סופית בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה