האם ההיתם רוצים למסור הרצאה דיגיטלית מקצועית.

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

04/08/2019 | 11:30 | מאת: אושרת

אני עומדת להקים בית ספר דיגיטלי לרפואה לציבור החרדי שאינו גולש באינטרנט,אבל כן רוצה לקבל מידע רפואי מקצועי, אני רוצה שאתם תמסרו הרצאה דיגיטלית מקצועית ומקיפה על כל מה שקור לעניים וחשוב שהציבור ידע,(לפחות שעה) על כל הרצאה שתמכר ,אתם תקבלו אחוזים,מעונינים? אשמח לשתוף פעולה פורה!

שלום רב, ותודה עבור ההצעה הפורטם נועד לשאלות ותשובות ולא נועד לשמש פלטפורמה כלכלית כך שאני מתנצל אך לא אוכל להשיב ומקווה שזה יתקבל בהבנה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה