שאלה על אופציה לניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

21/07/2019 | 23:17 | מאת: יעל

היי, אני קצרת ראי מספר נמוך 1.5- ולא עובר 2- וגם צילנדר כזה. לאחרונה נאמר לי שבגלל תיקון מספר אני רואה מטושטש עם משקפיים כי יש לי זוקן. בלי שקפיים יכולה לקרוא מקרוב וממחשב. השאלה: אם עושים ניתוח לתיקון ראיה בלייזר לקצר ראי. המספר של הראיה מקרוב עולה ( כי הבנתי ש שמספר קצר ראי מאזן את המספר של ראיה מקרוב) תודה. לא מעוניינת במונו ויזן.

שלום רב, אני לא בוח שממש הבנתי אבל אנסה להשיב: בגיל מעל 40, מתפתח זוקן ראיה ועולה הצורך בהרכבת משקפיים למרחק קרוב. גם את, לאחר ניתוח לתיקון קוצר הראיה, ובמידה ולא תבחרי מונויזיין – תזדקקי להרכבת משקפי קריאה. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה