הרכבת עדשות לאחר ניתוח לייזר שלא הצליח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

02/07/2019 | 16:26 | מאת: ויקי

שלום רב, לפני מספר שנים עברתי ניתוח לייזר אצל דר עמי הירש. אחרי כשנה הראייה שלי התחילה להתדרר וכיום אני מרכיבה משקפיים באופן קבוע. רציתי לשאול האם יש אופציה של עדשות שיכולות להתאים לי והאם אני יכולה לקבל שירות זה ברשת. תודה.

שלום 1. העובדה שישנה נסיגה במספר אינה אומרת שהניתוח לא צלח. בממוצע, ניתן לראום נסיגות בכ- 5% מהמנותחים. 2. התאמת עדשות היא אופציה בחלק מהאנשים 3. ברשת ניתן לקבל שירות מסוג זה במחיר מוזל בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה