האם מתאים לי ניתוח הסרה בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

24/06/2019 | 07:58 | מאת: בחור שלא רואה טוב

רציתי לדעת האם הניתוו מתאים לי. כמובן שדורש בדיקה מעמיקה אך בכל זאת להבין אם יש סיכוי בכלל. יש לי מספר רוחק 5.5 ולקרוב 2.5 עם צילינדר. עברץי ניתוח לתיקון פזילה בגיל 4 ולאחר מכן בגיל 12 כרגע הפזילה מוסתרת על ידי משקפיים וכמעט ולא נראת כאשר אני עם משקפיים. רציתי לדעת קיים סיכוי לביצוע הניתוח בהצלחה ומה הסיכונים.

שלום רב באופן כללי מספרי פלוס גבוה - מעל 4-5 פחות מתאימים לתיקון בלייזר. אבל אולי מתאימים לטיפול בניתוחים אחרים הכל תלוי בגורמים רבים כמו גיל, הבדיקה ועוד

24/06/2019 | 08:47 | מאת: בחור שןא רואה טוב

בן 25. ולאיזה טיפולים למשל

שלום רב, בגיל 25 עם מספרי פלוס גבוהים לא בטוח שהייתי ממליץ על טיפול כלשהו בשלב זה. בגיל מבוגר יותר, סביב 40, ניתן לשקול ניתוח החלפת עדשה לעדשה מלאכותית, אולי גם מולטיפוקאלית

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה