לפני ניתוח לייזר-שאלות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

19/05/2019 | 01:16 | מאת: דנה כהן

היי, יש לי כמה שאלות,לאחר ההרצאה ושיחה עם הפרופסור המנתח,לשיטת אינטראלסיק. 1-לטענתו יש 0.5 דקה בה רואים שחור בזמן הניתוח,מה זאת אומרת? כי כן שאלתי מנותחים שעברו את הניתוח ולא זכורה להם הרגשה כזו. אני ממש חוששת מלא לראות בזמן הניתוח. 2-כמה זמן המלקחיים נשארות בכל עין? כי הבנתי שהמנתח מחכה ל5 דקות איחוי באינטראלסיק בכל עין. 3- כמה זמן לוקח לנתח כל עין באינטראלסיק?

שלום רב, בזמן החלק הראשון של הניתוח, יש טבעת וואקום שמעט לוחצת ואז לא רואים כ"כ ברור אבל זה די קצר, כ- 20 שניות אין מדובר במלקחיים. מדובר בתומך עפעפיים קטן שנמצא בעין כדקה פלוס מינוס הזמן תלוי במספר ובמנתח. בד"כ כלל מנסיוני לא מדובר ב- 5 דקות. מדובר לרוב בזמן של פחות מדקה. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה