שוני בגדולי האישונים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

14/05/2019 | 01:31 | מאת: ספיר

היי ד״ר יש לי שאלה , בעין אחת אני רואה טוב ובשניה הראיה חלשה .. רופא עיניים לפי שנה וחצי לא המליץ לשים משקפיים .. שמתי לב (רואים את זה בעיקר בתמונות) שהאישון בעין שאני רואה בו פחות טוב קטן משמעותית מהעין השניה זה בגלל השוני ובגלל שהעין הטובה מתאמצת יותר? או שאין קשר ?

שלום רב, לא ניתן להשיב על שאלה ספציפית כזאת ללא בדיקה. בחלק מהאנשים יש הבדל פיזיולוגי בקוטר האישונים אך זה לא אומר דבר. על מנת לקבל יעוץ ספציפי, יש צורך בבדיקת רופא עיניים ואם כבר נבדקת, אני לא יכול להוסיף דבר כך סתם דרך פורום אינטרנטי. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה