טילאופטיק לאחר אינטרלאסיק ומיגרנות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

12/05/2019 | 14:20 | מאת: מיכל

אני לאחר ניתוח אינטרלאסיק להסרת משקפיים. לאחר הניתוח נשאר לי קצת מספר וטיפות טילאופטיק מורידות לי את המספר. אני מעוניינת לעשות הפסקה של מספר חודשים עם הטיפות בשל מיגרנות. אני סובלת בדכ ממיגרנות וחוששת שהטיפות מגבירות לי את המיגרנות. האם יש חשיבות להשתמש בטיפות טילאופטיק עכשיו, בזמן שאחרי הניתוח, או שהן משפרות ראייה ללא קשר לניתוח ואני יכולה לדחות את השימוש בהן בכמה חודשים? תודה רבה

שלום רב, אני לאחר ניתוח אינטרלאסיק להסרת משקפיים. לאחר הניתוח נשאר לי קצת מספר וטיפות טילאופטיק מורידות לי את המספר. אני מעוניינת לעשות הפסקה של מספר חודשים עם הטיפות בשל מיגרנות. אני סובלת בדכ ממיגרנות וחוששת שהטיפות מגבירות לי את המיגרנות. האם יש חשיבות להשתמש בטיפות טילאופטיק עכשיו, בזמן שאחרי הניתוח, או שהן משפרות ראייה ללא קשר לניתוח ואני יכולה לדחות את השימוש בהן בכמה חודשים? תודה רבה. ד"ר אליה לוינגר.

שלום רב, אם הטיפות גורמות להחמרה במיגרנה אני ממליץ להפסיק אותן. במידה ויש נסיגה במספר ניתן להשתמש בסוג טיפות אחרות. בכל מקרה אני ממליץ להוועץ על כך עם הרופא המטפל. ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה