נגישות
נגישות

טילאופטיק לאחר הסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

10/05/2019 | 08:13 | מאת: מיכל

אני לאחר ניתוח אינטרלאסיק להסרת משקפיים. לאחר הניתוח נשאר לי קצת מספר וטיפות טילאופטיק מורידות לי את המספר. האם יש חשיבות להשתמש בטיפות טילאופטיק עכשיו, בזמן שאחרי הניתוח, או שהן משפרות ראייה ללא קשר לניתוח ואני יכולה לדחות את השימוש בהן בכמה חודשים? תודה רבה

שלום רב, הטיפות הללו נועדו להוריד במקצת מספר שנותר. עדיף להשתמש בהן כעת לפי המלצת הרופא, מדוע לדחות את הטיפול לזמן מאוחר יותר? בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה