הדרדרות בראיה לאחר חודש וחצי מניתוחprk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

30/04/2019 | 21:59 | מאת: קופי

זומנתי לבדיקת ביקורת לאחר הניתוח והופתעתי שלא יכלתי לראות את המספרים באמצע ובסוף למרות שלפני זה ראיתי הכל..מה זה אמור להיות המנתח שעשה לי לא היה והרופא שהיה גם הופתע ואמר לי להמשיך בטיפות ליובש ולחזור החודש הבא האם זה הגיוני לפני הניתוח המספר שלי היה קטן מאוד ..אני מודאג מאוד האם הניתוח נכשל????

שלום רב, חודש וחצי לאחר ניתוח כזה זה לא זמן מספק לקביעת תוצאה סופית החלמה שונה מאדם לאדם. אני ממליץ להמשיך ולהיות בקשר עם הרופא והמכון המנתח

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה