ראייה מקרוב אחרי ניתוח לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

08/04/2019 | 11:08 | מאת: מני

שלום, ביצעתי את הניתוח לפני 30 יום והראייה מקרוב ממש לא טובה. הייתי בבדיקה ושם אמרו לי שהמשפר שלי הוא בערך +1 בכל עין. הם טוענים שיש דברים שהם לא יכולים לצפות.. האם יש סיכוי שישתפר? האם ניתן לתקן והאם שווה בכלל? העניין שבהתחלה הרגשתי שהראייה לרחוק הייתה יותר טובה והחדות ירדה לאחרונה. תודה על העזרה

שלום רב, 1.מטרת הניתוח לשפר את הראיה לרחוק. 2.אם היית רגיל/ה לראות מקרוב ממרחק מאוד קרוב, הדבר מעט ישתנה. מרחק קריאה אמור להיות כ- 35 ס"מ כך שיש להתרגל למצב החדש 3.מעט פלוס בהתחלה, זה לא חריג. זה אמור להשתפר. בכל אופן, עבר רק חודש אז הייתי ממתין. לא נהוג לבצע דבר לפני 6-9 חודשים מהניתוח בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה