תיקון ראייה בשיטת הprk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

31/01/2019 | 01:06 | מאת: נועם

היי שלום , אני בן 29 ולפני חודש עברתי תיקון להסרת משקפיים בלייזר בשיטת הprk. חייב לציין שזה פעם שנייה הפעם הראשונה עשיתי לפני 8 שנים ועלה לי המספר ל2 וחצי ולפני כחודש עשיתי בפעם השנייה . אומנם מרגיש בסדר וכבר לא צריך משקפיים אבל מרגיש שהניתוח לא מאה אחוז אני קצת רואה כפול מרגיש שיש עדיין מספר וזה לא 6:6 מה עליי לעשות? למה זה ככה ? אני מרגיש שזה לא הולך להשתפר וזה מלחיץ אותי . מכיר מקרים כאלה? אשמח לשמוע את דעתך . ממש תודה!!!

שלום רב למרות שעבר כחודש עדיין בטכניקה זו יש שיפור בראיה. בכל מקרה, רק על מנת להוריד את רמת החשש שלך לבקש בדיקה שוב של הרופא המטפל. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה