נגישות
נגישות

ניתוח אינטרלאסיק ועישון מריחואנה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

04/01/2019 | 22:52 | מאת: דולב

היי ראיתי בכמה ובכמה פוסטים שלפי נרופאים לא ידוע על כל נזק בעישון מריחואנה לאחר הניתוח(תקופת החלמה). האם לקחתם בחשבון שאחד מתופעות הלוואי של העישון הוא עיניים אדומות שהמקרה זה נובע מהתרחבות של כלי הדם בעין . האם זאת בעיה? ניתן לקרוא על עניין ההתרחבות בגוגל בקלות תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, מבחינת ניתוח הלייזר לא אמורה להיות בעיה עם עישון. רצוי רק שהעשן לא יכנס לעיניים. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה