הסרת משקפיים לרופאים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

31/12/2018 | 17:28 | מאת: דנה

שלום, אני בת 35 ורופאה בתחום כירורגי. שוקלת לעשות הסרת משקפיים בלייזר- יש לי מספרים יחסית גבוהים סביב -7.5. שמעתי שלא מומלץ לרופאים שמנתחים לעבור את הניתוח כי זה יכול לפגוע באקומודציה. האם יש אמת בדבר? האם תמליץ לרופא לעבור את הניתוח במידה והוא נמצא מתאים? תודה

שלום רב כעיקרון גם רופאים מנתחים מבצעים את הניתוח. יש אפשרות להשאיר מספר קטן בעין הלא דומיננטית שיאפשר ראיה לקרוב בהמשך מעל גיל 40. אפשר לבצע סימולציה על ידי עדשות מגע. בכל מקרה יש צורך בבדיקת התאמה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה