ניתוח לייזר להסרת משקפיים שיטת ASA

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

19/12/2018 | 18:13 | מאת: יוסי

עברתי ניתוח לפני שבוע בערך ואתמול הרופא הוציא לי את העדשות בביקור הראשון שאחרי הניתוח, מאז שהוא הוציא לי את העדשה אני רואה בעין ימין מטושטש ובעין שמאלית רואה טוב. לפני שהורידו לי את העדשות אתמול הייתי רואה טוב יותר, וכשאני מזליף טיפות לעין המטושטת אני רואה טוב לכמה דקות והטשטוש חוזר. האם זה משהו נורמלי? או שזה עובר עם הזמן. כי עין אחת רואה טוב ובשנייה מטושטת ונראה קצת כמו עין יבשה.. אשמח שתעזור לי

שלום רב, זה אמור להסתדר. גם לאחר הוצאת העדשות העיניים ממשיכות להחלים. האזור מתחת לעדשות חשוף כעת והאפיתל שצמח חדש ומעט יותר רגיש. זה יסתדר בימים והשבועות הקרובים החלמה מהירה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה