כשנה לאחר הניתוח עדיין סובל מהילות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

12/12/2018 | 17:55 | מאת: אמיר

אני כשנה לאחר הניתוח עדיין סובל ממריחות של אור והילות זה כבר נעשה בלתי נסבל אני לא יכול לצאת מהבית כשיש שמש חזקה נבדקתי על ידי רופא של הצבא כיוון שאני חייל והוא אמר שיש קצת haze אשמח אם תסביר לי מה זה אומר מה ניתן לעשות אגב הרופא המנתח אומר שהכל תקין איתי ואם אני רוצה אני יכול לקחת טיפות אפלאגן שלא ממש עוזרות

שלום רב, HAZE זו עכירות עדינה על הקרנית. הבדיקה הנדרשת היא ע"י הרופא המנתח. ברוב הגדול של המקרים זה חולף בסופו של דבר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה