ניתוח לייזר מעל גיל 40

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

19/11/2018 | 11:18 | מאת: כרמית

שלום רב, אני בת 43 ובבדיקת התאמה נמצאתי מתאימה לניתוח אינטרלאסיק. בבדיקה נאמר לי שבעין אחת ישאירו מס' 0.5 בגלל הגיל וזה אמור לעזור קצת בראייה מקרוב (מקווה שהבנתי נכון) בכל אופן הדגש היה שמגיל 40 ומעלה לרוב לא ניתן להימנע ממשקפיים לקרוב כי השרירים נחלשים. שאלתי היא: מה קורה במצב שעושים תיקון של 6/6 בשתי העיניים ולא משאירים בעין אחת מס' 0.5? מה החשיבות של להשאיר מס' נמוך בעין אחת מלבד ליצור איזון? תודה רבה

שלום רב, אם התיקון יהיה מלא למרחק ללא השארת מספר קטן לקרוב, אז בשנים הקרובות יעלה צורך בהרכבת משקפי קריאה. אם ישאר מספר זה עשוי לדחות את הרכבת משקפי הקריאה במספר שנים. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה