חרדה מטיפול לייזר כושל

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

13/11/2018 | 13:16 | מאת: משה

אני אמור לעבור תיקון לשיפור הראיה ואני חרד מהכאבים והסיוט שיש בימים שלאחרי .. הייתי רוצה כמה טיפים איך אני יכול להקל על התסמינים הקשים (בפעם הקודמת סבלתי נורא קשות בלי שינה וכו'... ) השאלה אם יש איזה כדור מסוים שאני יכול לקחת לפני או טיפות חזקות .? בתודה מראש .

שלום רב ראשית, נסיגה של מספר וצורך בטיפול משלים לא מגדירה את הניתוח ככושל. נסיגה במספר עשויה להתרחש בכ 5% מהמקרים. זה טבעי. לגבי טיפים למניעת כאבים- אין לי טיפ מיוחד חוץ מסבלנות. ברוב המקרים כעבור יום יומיים הכאבים יפחתו. אפשר להשתמש במשככי כאבים מסוגים שונים אבל בסופו של דבר הזמן הוא המרפא הטוב ביותר בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה