בכי רב לאחר ניתוח לייזר עם דמעות מרובות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

07/10/2018 | 22:15 | מאת: דנה

אם בוכים ומזילים הרבה דמעות לאחר ניתוח לייזר האם יכול לגרום נזק בלתי הפיך לעין? אם אני אבכה הרבה לאחר הניתוח ויירדו לי דמעות רבות אז זה יהרוס את העיניים?

שלום רב, לא, בכי לא גורם נזק לעיניים. בהצלחה,ד"ר אורי מלר.

10/10/2018 | 14:47 | מאת: דנה

הבעיה העיקרית היא שאני לא רואה ברור כל כך במשקפיים. כשאני רואה בלילה שלטים וכתוביות של טלוויזיה בחושך אני רואה את המסך מטושטש עם המשקפיים. ובבדיקת ההתאמה האופטימטריסטית אמרה שהמספר של המשקפיים הוא המספר שלי ושלפיו יתבצע הניתוח. אז זאת בעיה! מה אחרי הניתוח אני אראה בחושך מטושטש ולא ברור? האם לא תהיה לי ראיית 6\6 לאחר הניתוח?

10/10/2018 | 21:01 | מאת: דנה

הבעיה העיקרית היא שאני לא רואה ברור כל כך במשקפיים. כשאני רואה בלילה שלטים וכתוביות של טלוויזיה בחושך אני רואה את המסך מטושטש עם המשקפיים. ובבדיקת ההתאמה האופטימטריסטית אמרה שהמספר של המשקפיים הוא המספר שלי ושלפיו יתבצע הניתוח. אז זאת בעיה! מה אחרי הניתוח אני אראה בחושך מטושטש ולא ברור? האם לא תהיה לי ראיית 6\6 לאחר הניתוח?

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה