לאסיק או לאסק - מתלבטת בין שניהם

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

28/09/2018 | 20:03 | מאת: נופר

היי, אמרו לי שאני מתאימה לשתי השיטות אך בגלל שאני אף פעם לא שמתי עדשות מגע וקצת נרתעת עדיף לי לאסק כי בניתוח עצמו אין לי איך להזיק. עכשיו אני קצת נרתעת מההחלמה הארוכה ומזה שאחרי הניתוח אני עם עדשות טיפוליות... האם באמת אני עלולה להזיק בניתוח לאסיק אם אהיה בלחץ? (הכוונה אם אפשר להסתכל בטעות לכיוון הלא נכון, למצמץ וכו׳)

שלום רב, במידה ויש התאמה ללאסיק אין צורך לחשוש מנזק שמא תזוזה במהלך הניתוח בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה