לגבי צלקת לאחר כניסת גוף זר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

31/08/2018 | 20:14 | מאת: נאור

האם צלקת זעירה במרכז הקרנית מחייבת פגיעה בראייה אפילו באחוז אחד ? או שעם הזמן הראייה חוזרת בדיוק לאותו מצב כאשר הצלקת הופכת להיות חלק בלתי נפרד מהקרנית ? או שיש צלקות שנעלמות לחלוטין ? חשוב לי לציין שב3 בדיקות שונות הקרניות שקופות למעט הצלקת שהרופא הגדיר אותה בגודל כ-קצה של סיכה והראייה היא 6/6 אפילו הצלחתי לקרוא מספרים מעבר ל6/6 (לא את כולן)

שלום רב בחדות ראיה כפי שציינת אין משמעות לצלקת עדינה בקרנית.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה