קוטר אישונים וניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

31/08/2018 | 17:41 | מאת: נעמה

שלום, הייתי בבדיקת התאמה לניתוח לייזר וצויין שקוטרי האישונים שלי הם 7.2 ו-6.9. מקריאת מאמרים באינטרנט הבנתי שיש קשר בין קוטר האישונים לבין הסיכוי לסבול מהילות וסינוורים לאחר ניתוח לייזר. המספר שלי במשקפיים הוא -2.75 האם קוטר האישון שלי מהווה בעיה לניתוח? האם יש לי יותר סיכוי לסבול מהילות וסינוורים? תודה, נעמה

שלום רב יתכן ובאישונים רחבים יש סיכוי מוגבר לאחר הניתוח לסינוורים והילות אך מצד שני ניתן במידת הצורך להגדיל את קוטר הטיפול ועל ידי כך להקטין את הסיכוי לסינוורים והילות.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה