האם כדאי לעשות מונוויז'ן?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

23/08/2018 | 19:09 | מאת: צילה

הייתי היום בבדיקת התאמה להסרת משקפיים. נמצאתי מתאימה והוצע לי להשאיר בעין הפחות חזקה שלי מספר קטן כדי להקל על הקריאה (אני בת 47 וקשה לי בקריאה מקרוב). אני לא כל כך אוהבת את הרעיון ומעוניינת לשמוע חוות דעת של מטופלים שעברו את התהליך. אני מבינה ש-98% מהמקרים כמו שלי מנותחים כך אך שמעתי מכמה מקורות על חוסר נוחות. איך אפשר לקבל חוות דעת של מטופלים שבחרו בדרך אחרת?

שלום רב, ללא בדיקה וממצאי הבדיקה לא ניתן לייעץ מונוויזין הוא פתרון מעולה לחלק מהאנשים אבל הכל תלוי בנתוני הבדיקה. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה