תאימות ללייזר כיום לעומת ללפני עשור

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

21/08/2018 | 19:10 | מאת: אלי

היי, לפני 11 שנים עשיתי בדיקה אצלכם ואמרו לי שאני לא מתאים. מאחר ועבר הרבה שנים מאז, יש סיכוי שזה ישתנה אם יעשה זאת כיום? נ.ב זה נשמע מוזר אבל בזמנו אמרו לי שיש לי בליטה בעין בצורת פרפר. נשבע לכם שחשבתי שמסתלבטים עליי :)

בדיקות ההתאמה רציניות ויסודיות ואני לא סבור שמישהו ״מסטלבט״ עליך. מבנה כפי שציינת יכול להעיד על מחלת קרנית הקרויה קרטוקונוס ואין לבצע לייזר במקרה זה. לכן אני לא רואה הצדקה לבדיקה נוספת. חבל על הזמן שלך וגם שלנו. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה