ראיה כפולה אחרי לאסק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

15/08/2018 | 19:54 | מאת: אלירן

שלום רב, ביצעתי ניתוח לאבק לפני חודש ושבוע ובעין אחת אני רואה כפול (גם מקרוב אני לא רואה חד באותה העין) הייתי בביקורת ונאמר לי שאין לי בעיה וההחלמה פשוט ארוכה. רציתי לשאול אם הדבר הגיוני שאני עדיין לא רואה חד גם מקרוב באותה העין ? הבחנתי בראיה כשבועיים לאחר הניתוח ומאז לא היה שיפור.

שלום רב, אם הבדיקה היתה תקינה כנראה שאין ממצא המסביר את מה שאתה חש ואני לא סבור שיש מקום לדאגה. אמנם עבר חודש מהניתוח אבל אני ממליץ להמתין להחלמה סופית. כמו כן אני ממליץ לא להשוות בין העיניים. כל עין עשויה להחלים באופן מעט שונה בהצלחה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה