יובש בעיניים חצי שנה אחרי ניתוח אינטראלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

03/05/2018 | 09:53 | מאת: עידו

שלום , אני כחצי שנה אחרי ניתוח הסרת משקפיים בשיטת אינטראלאסיק . לאחרונה החל אצלי יובש חזק בעיניים , בעיקר בזמן ישיבה מול מחשב ונאלצתי לטפטף שוב את טיפות תחליפי הדמעות בכל שעה (!) . האם זה נורמלי ? תודה

שלום רב, כעיקרון עבודה מאומצת מול המחשב מקטינה משמעותית את תדירות המיצמוץ אשר גורם בצורה עקיפה ליובש. גם שינויים במזג האוויר יכולים לגרום להחמרה ביובש. אם לאחר טיפול בתחליפי דמעות אין שיפור ממליץ לפנות שוב לרופא המטפל. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה