ירידה בראיה - כשנה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

13/04/2018 | 23:17 | מאת: אני

שלום אני בת 36. עשיתי אצלכם ניתוח חוזר לתיקון ראיה - בעין ימין לפני שלוש שנים ובעין שמאל לפני שנה. בעין ימין הראיה טובה (טפו טפו), אבל בעין שמאל אני כבר מרגישה ירידה, עם קושי לקרוא לוחיות רישוי של רכבים ו/או כתוביות כשאני יושבת בשורה האחרונה בסרט. לא אעשה ניתוח נוסף. השאלה היא האם מדובר בדבר הגיוני ועליי פשוט להשלים עם חזרה למשקפיים או שההדרדרות בגילי, בו המס' אמור להיות יציב) עשויה להעיד על פתולוגיה כלשהי. הייתי אצל רופא עיניים לפני כחודשיים והוא לא מצא בעיה מבנית

שלום רב, אני ממליץ בכל מקרה לשוב לבדיקה על מנת לבדוק את הסיבה לירידה בראיה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה