4 שנים לאחר הסאת משקפיים בלייזר-ושימוש בטיפות עיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

28/03/2018 | 13:25 | מאת: עדו

היי, אני בת 22 ולפני 4 שנים עברתי ניתוח להסרת משקפיים (מספר 5) ועד עכשיו התוצאות היו מאוד טובות. בזמן האחרון אני רואה מטושטש ולא ברור ויש יובש בעיניים שמאוד מציק לי. התחלתי להשתמש בטיפות עיניים בשם hylo comod שגורמות לי לראות ממש טוב איך שאני שמה אותן אבל אז אני חוזרת לראות מטושטש. האם זה אומר שעלה לי המספר?

שלום רב, קשה לי להעריך האם המספר עלה. בכל מקרה אני ממליץ על בדיקה ולאחריה ניתן לקבוע האם המספר עלה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה