לאחר ניתוח אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

22/03/2018 | 19:45 | מאת: אלמה

שלום עברתי אתמול בערב ניתוח אינטרלאסיק ע"י שמואל לוינגר, רציתי לשאול: 1. אני רואה בעין ימין יותר טוב משמאל , בביקורת שעשו לי היום טעיתי בהקראת 2 ספרות בשורה הכי קטנה בבדיקת הראיה בעין שמאל. לא אמרו לי אם אני רואה טוב או לא. מתי אוכל לדעת האם הניתוח הצליח והאם אני רואה 6/6? 2. בנוגע לטיפות- אם נרדמתי צהרים ויצא שישנתי 4 שעות כלומר פספסתי טפטוף אחד של טיפות. האם הייתי צריכה לקום באמצע לטפטף? או להמשיך לטפטף ברוטציה של שעתיים עד מספר הפעמים שאמרו לי ביום.? הכוונה האם אני חייבת להקפיד על כל שעתיים במהלך היום גם אם אני ישנה באמצע? 3.מתי אני יכולה לנקות את העניים והרסים מהפרשות מאיזה יום ואיך? 4.כדאני הרבה בסמרטפון או קוראת ספר כואבות לי העניים. האם יש הגבלה על כמות הקריאה ברצף בימים הראשונים לאחר הניתוח? תודה רבה

שלום רב, 1.הניתוח היה אתמול והצפייה כבר כעבור יותר לתוצאה סופית? אם כן, אז מדובר בציפיות לא ריאליות. אני ממליץ להמתין מספר שבועות עד שהכל יתייצב. 2. פיספוס אחד לא נורא, אבל מומלץ לא לפספס יותר 3. היית אמורה לקבל הסבר מילולי +ד ף הסבר. באופן כללי לפחות שבוע לא מומלץ לגעת באזור 4. אין הגבלה בקריאה. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה