ירידה בחדות ראיה בעין אחת שנים לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

19/02/2018 | 22:12 | מאת: צחי

שלום רב לפני כ-12 שנים לערך כשהייתי בן 28 עברתי ניתוח להסרת משקפיים בלייזר בשיטת הלאסיק (זה לפחות מה שאני זוכר וכן המספריים היו בסביבות המינוס 3,4).לאחרונה שמתי לב לירידה בחדות הראיה בעין ימין (עשיתי זאת ע"י סגירת עין שמאל ונסיון לקרוא כותרת של ספר והתוצאה הייתה טובה וכן סגירת עין ימין עם אותו ניסוי אך הראיה הייתה מטושטשת ובקושי הצלחתי לראות). שאלתי היא האם זו תופעה נפוצה/מוכרת ? והאם כדאי/ניתן לעשות ניתוח תיקון לעין אחת (בסך הכל הכללי ביום יום זה פחות מורגש כי בראיה עם שתי העיניים רואים טוב)

שלום רב. כעיקרון ניתן לבצע תיקון חוזר רק בעין אחת. ממליץ לפנות לבדיקה ורק לאחריה ניתן יהיה להחליט מה לבצע

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה