ניתוח לייזר - עין עצלה + פלוס גבוה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

17/12/2017 | 19:49 | מאת: עין עצלה

שלום, האם אחוזי ההצלחה של ניתוח לייזר לתיקון ראיה במקרה של עין עצלה ופלוס גבוה (7), הם גבוהים מספיק כדי ללכת ולבצע את הניתוח, או שההמלצה כרגע היא להימנע מניתוח? על אילו מכונים אתם יכולים להמליץ לביצוע הניתוח, במידה ורלוונטי? בנוסף, האם תופעות הלוואי במקרה של מספר גבוה שונים מתופעות לוואי של מספרים נמוכים יותר? תודה

שלום רב, אני לא ממליץ לבצע ניתוח ליזזר להסרת משקפיים במספרים כה גבוהים. בברכה , ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה