הרכבת משקפיים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

15/11/2017 | 08:33 | מאת: משה

שלום לאחר שנה וחצי מהניתוח שעשיתי שיטת השיוף יש לי כחצי מספר בשתי העניים ועם חצי צלינדר בכל עין השאלה היא אם אני עושה משקפיים לראייה מרחוק כי בלילה קצת קשה לי בעיקר בנהיגה האם אני יגרום לכך שהעין תתרגל למשקפיים ואז המספר עלול לגדול במשך הזמן? אני מדבר לא להרכיב משקפיים קבוע אלא בזמנים מסויימים שאלה שניה האם מקובל לעשות תיקון למספרים כאלה לאחר ניתוח ראשון או שנישארים עם זה ככה? שאלה שלישית האם צלינדר בין חצי לשלושת ריבעי נחשב לסביר שאפשר לחיות עם זה או שזה מתחיל להיות גבוה הגיל 52

שלום רב, כעיקרון על מספרים כל כך קטנים לא כדאי לבצע תיקון. במידה ויש קושי בנהיגה בלילה ועם משקפיים הדבר קל יותר ובטוח אז יש לשקול זאת. בנוסף כל עוד אין השפעה תפקודית משמעותית לא משנה מידת המספר. צריך תמיד לזכור שיש אפשרות שהמספר ישתנה ללא קשר לגיל. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה