אישונים לא זהים....

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

02/11/2017 | 17:48 | מאת: אליסה

עברתי ניתוח לייזר בשיטת ASA לפני כחודשיים. נאמר לי לשים טיפות פלרקס כ4 חודשים וכל חןדש להוריד מינון. עין אחת רואה 6/6 ואילו העיו השניה עדיין חסרת מיקוד ורואה קצת מטושטש. לאחרונה שמתי לב שהאישונים שלי כמעט באופן קבוע בגדלים שונים והחל כאב ראש. מבדיקת ביקורת אצל הרופא המנתח נאמר שהכל תקין וגם אצל רופא העיניים במכבי. אך עדיין התופעה מאוד מציקה ויש כאבי ראש. האם זה יכול להיות משימוש ממושך בפלרקס? והאם זה תקין שאחרי חודשיים עין אחת עדיין לא רואה טוב?

שלום רב, מאחר ונבדקת על ידי שני רופאים אני מניח שהכל בסדר. בכל מקרה ממליץ לחזור שוב לבדיקת רופא עיניים. אפשר לשקול בהמשך החלפה של הטיפות. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה