חשש מביצוע ניתוח ליזר בעיניים לפני טיסה לתקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

28/10/2017 | 22:36 | מאת: רפי

אני בן 26. מתוכנן לצאת לטיול לדרום אמריקה לחצי שנה בעוד 40 יום. האם מומלץ לבצע ניתוח ליזר . ביצעתי בדיקה ונמצאתי מתאים . בעיקר חושש מזיהום בעין בשל הטיול שאני מתכנן.

שלום רב, אין מניעה מטיסה מספר שבועות לאחר הניתוח. הסיכון לזיהום נמוך מאוד ועוד יותר נדיר כעבור שבוע. אני לא בעמדה האם מומלץ לעשות ניתוח או לא. אני רק יכול לומר בבדיקה אם מטופל מתאים או לא, ואם כן לאיזה ניתוח. אם אתה מאושר עם המשקפיים שלך, מי אני שאמליץ לך לבצע ניתוח? החלטה על ניתוח היא ע"י המטופל, ותלויה ברצונו להוריד את התלות במשקפיים. בהצלחה! ד"ר מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה