ראייה מטושטשת 4 שנים לאחר ניתוח עיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

28/10/2017 | 22:28 | מאת: נטע

שלום, לפני ארבע שנים עברתי ניתוח להסרת משקפיים (מספר שמונה). מלבד יובש בעיניים שפגע לי מעט בראייה כשהופיע, התוצאות היו טובות. לאחרונה לעומת זאת, שמתי לב שראייתי מדרדרת יותר, בעיקר בלילה. אני רואה מטושטש כמו כשיש יובש בעיניים, אבל התדירות יותר שכיחה ודמעות מלאכותיות עוזרות פחות ופחות. יש מה לעשות בנושא? האם זה אומר שהמספר שלי חזר? כשנבדקתי לאחר הניתוח נאמר לי שכעת אני רואה 6-6. תודה מראש

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה. הסיכוי לנסיגה במספרים שהיו לך הוא עד 5%. רק בבדיקה ניתן יהיה לקבוע אם ישנו מספר או לא. בתודה, ד"ר מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה