ניתוח לאסק וניתוח אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

17/10/2017 | 19:59 | מאת: בר נ

היי עברתי בדיקת התאמה אצלכם שבסופה הייתי מיועדת לעבור ניתוח אצל ד"ר אורי מלר :) הניתוח לצערי נדחה בכמה חודשים ועכשיו אני תוהה לגבי 2 דברים - א. המספר שלי הוא 1.5 בשתי העיניים, עובי הקרנית שלי גבוה מהממוצע ואני לא מרכיבה עדשות. השאלה הראשונה: 1. על אף שאני מתאימה לשני הניתוחים, הייתה העדפה שאעשה את ניתוח הLASEK. (הוסבר לי שזה קשור לעובדה שאני לא רגילה לעדשות) אבל באתר שלכם כתוב על ניתוח האינטרלאסיק ממנו ההחלמה מהירה יותר, לא כואב, וממנו אפשר לראות ישר יותר טוב. האם אוכל לעבור בכל זאת את האינטרלאסיק אם נמצאתי מתאימה? 2. בבדיקת התאמה נמצא לי צילינדר קטן בעיניים. האופטומטריסט אמר שזה לא משמעותי אבל במידה ואחליף כרגע את המשקפיים למשקפיים עם צילינדר (לא היה לי לפני צילינדר), האם זה בעיה לעבור את הניתוח בערך בחודש יוני? כיוון שבין התנאים לעבור את הניתוח זה מספר שחייב להיות יציב... תודה רבה בר נחמיאס

בר שלום, מאחר ועבר זמן רב מבדיקת ההתאמה יש צורך כעל הנראה בבדיקה חוזרת. במעמד הבדיקה אני ממליץ לשוב ולשאול על האופציות הניתוחיות השונות. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

18/10/2017 | 12:21 | מאת: בר נ

הבדיקה הייתה לפני שבועיים.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה