שמן רותח לעין ללא צריבה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

27/07/2017 | 21:12 | מאת: אבלין

אני לאחר ניתוחprk עברו כבר חודשיים וקצת.. השפרית לי שמן רותח לעין.. אין לי צריבה ואין כלום. זה יכול להשפיע על תהליך ההחלמה ?? עדין הראיה לי לא מאה אחוז..ועדין רואה מטושטש ואם אני מתמקדת במשהו אז העין כמו עדשת מצלמה מחפשת פוקוס כזה ויוצרת ראיה טובה בנוקודה מסויימת.. זה נורמלי ?

28/07/2017 | 09:19 | מאת: אבלין

הלילה עבר והראיה שלי בעין מעט מטושטשת.. והשניה רואה דיי בברור.. עכשעו לא ברור לי אם זה מהניתוח שעדיין הראיה לא 100 אחוז כי אני רק בחודש השני של האחרי prk. או שזה בגלל השמן.. תודה על ההתיחסות

שלום רב, ממליץ על בדיקה של הרופא המטפל על אחת כמה וכמה עקב שמן רותח לעין. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

30/07/2017 | 17:49 | מאת: גוליאן

במקרה אני מטופלת שלך - גוליאן (: אגיע תודה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה