לאחר ניתוח לאסיק ושטיפה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

15/06/2017 | 20:59 | מאת: ניתוח לאסיק

שלום. יום רביעי ביצעתי ניתוח לאסיק ב 2 העיניים. לאחר תחושה לא נעימה יום למחרת (חמישי)באחת העיניים חזרנו למנתח שטען שיש הפרשות מתחת לעדשה וביצע שטיפה ל 2 העיניים .היום לאחר כ 8 שעות לאחר השטיפה אני עדיין רואה ב 2 העיניים מטושטש..תוכלו להסביר לי למה ?

שלום רב, מאחר והמתלה הורם יש להתיחס כאילו בוצע הניתוח מחדש. בהמשך אם עדיין יש טישטוש בראיה וללא שיפור יש להבדק שוב בהקדם על ידי הרופא המנתח. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה